Dyersville oktober 2008

Aanstaande donderdag vertrekken we vanaf Schiphol naar Amerika. Tijdens de reis wordt er weer een verslag geschreven en kun je onder het kopje Dyersville reisverslag' lezen wat we meemaken. Ook komen er foto’s bij te staan. We gaan met 22 deelnemers, uit heel Nederlands, van allerlei leeftijden met allemaal één dezelfde interesse; Trekkerskieken !!

Lees meer...
 

Pulling en DragRace juli 2008

30-juli-2008 vandaag vertrokken 17 enthousiastelingen vanaf Schiphol voor 14 dagen. Ze gaan diverse Pulling en DragRace wedstrijden bekijken. Volg hier het tekstverslag. De foto’s volgen snel zodra de groep weer thuis is.

Lees meer...
 

Tomah juni 2008

24 juni 2008 We zijn goed terug gekomen van een geslaagde Trekkerskieken Trip. Het verslag staat op deze site onder het kopje Tomah '08 reisverslag, de foto's vind je door op deze link te klikken . Veel lees en kijkplezier! http://picasaweb.google.nl/tractortravels/TrekkerskiekenTripTomah2008

Lees meer...
 

Bernay juni 2008

Lees meer...
 

Reisverslag Louisville '08

8 februari 2008; Zaterdagmorgen waren we op bezoek bij de familie Boyd. We waren erbij toen de motor van de Lucas Oil Green Streak I op de dyno/waterrem getest. Wij waren erbij en Frank van Dijk (www.rinusvandijk.nl) heeft een film gemaakt. Uniek !

Lees meer...
 

Australië 2007

Lees meer...
 

Dyersville oktober 2007

26 oktober 2007; Lees het reisverslag van de reis Dyersville. We hebben heel veel trekkers gezien, in fabrieken en ook oogstend of bezig met de landbewerking. En natuurlijk 's werelds grootste (trekker)miniaturenbeurs.

Lees meer...
 

Bowling Green augustus 2007

Zaterdag vertrekken we dan naar de USA ! We gaan met een internationaal gezelschap. Behalve 10 mensen die al eerder met ons meegeweest zijn, gaan er 2 nieuwelingen uit Nederland mee en 2 Franse boys. Van de 10 is er 1 Belg. We hebben er zin in !

Kijk voor het programma wat we gaan doen en lees hieronder wat we hebben beleefd! Veel plezier met het lezen ervan en natuurlijk zullen de foto's niet ontbreken.

Lees meer...
 

Louisville februari 2007

Lees meer...
 
« BeginVorige1234VolgendeEinde »

Pagina 4 van 4