groepsfoto met namen

2011-10 REISVERSLAG Hershey-USA

We zijn op 1 oktober vertrokken naar Hershey, Pensylvania – USA. Daar gaan we naar de grootste classic car herfstshow ter wereld. Reis je met ons mee? Je kunt meelezen met onze belevenissen…

Klik onder de foto op ‘lees meer’ voor het reisverslag met foto’s.

Lees meer...
 

Groepsfoto origineel, met tekst 2011-09 REISVERSLAG Great Dorset Steam Fair

Lees meer...
 

REISVERSLAG STURIS EN BOWLING GREEN 2011, KLIK OP LEES MEER VOOR VERSLAG EN FOTO’S

Lees meer...
 

Reisverslag Oldtimer tractoren en miniaturen in Spalding, 1
-4 april 2011.

Om direct te ermee te beginnen, de boottocht is goed verlopen. Geen deining die ons/mij ziek heeft gemaakt. Wel was de nacht zo om. Te laat naar bed en al om 5 uur eruit. De meesten hadden de boegschroef wel gevoeld – trillen van je bed. Op zaterdag hebben we echt heel mooie momenten beleefd.

Lees meer...
 

Groepsfoto Agromek Reisverslag L.C.N. Ledenreis: Agromek DK, 2-4 december 2010.

Op donderdag morgen 2 december werden de deelnemende leden een groep van 15 personen aan de reis naar Duitsland en Denemarken op de opstapplaatsen Breda, Gorinchem en Echteld opgehaald onder temperaturen die ver beneden het vriespunt lagen. Er was al veel sneeuw in de vroege ochtend waar wij en het verkeer veel last van hadden. In Duitsland was de weg mooi schoon.

Lees meer...
 

 

Trekkerskieken met OTMV Texel (19)2011-03 Trekkerskieken met OTMV Texel

De 3-daagse reis met de OTMV Texel zit er alweer op. Afgelopen donderdag vertrokken vanuit Den Helder naar de Claas fabrieken. Den Helder is echt het uiterste hoekje Noord-Holland waar je met de auto nog kan komen. Het was daarom een flinke rit op weg naar Sinsheim waar we op de 2e dag naar het Techniek Museum zijn geweest. Deze omgeving gaan we zeker vaker terugkomen. Er is hier zoveel te zien en te doen voor trekkerskiekers. Ook deze dag werd ‘s avonds gezellig in de hotelbar afgesloten. De derde dag bezochten we Pauenhof. Hier staan meer dan 350 tractoren en van heel bijzondere makelij. We aten er een schnitzel en daarna op weg naar de boot.

Reisverslag van voorzitter OTMV Texel - Pieter Jan Kampstra, zie website www.otmv-texel.nl en kijk onder nieuws of klik op deze link.

Lees meer...
 

Farm Machinery Show, Tractor Pull Louisville, KY-USA

LouisvilleIeder jaar in februari is Louisville in Kentucky gevuld met bezoekers aan de grootste landbouwbeurs van de MidWest, de National Farm Machinery Show. Drie avonden en de zaterdag worden gevuld met tractor pulling wedstrijden. Alleen de besten worden uitgenodigd. Dat belooft wederom een groots spektakel te worden waar Trekkerskieken al voor de 8e keer naar toe zal gaan.

Lees meer...
 

Agrarisch leven Down Under; reisverslag Australië 2010

 

Trekkerskieken in Australie 2010, 17 okt (8) REISVERSLAG DEEL 1. REISVERSLAG DEEL 2

Klik op FOTO’S voor het foto-album.

Lees meer...
 

Agrarisch leven Down Under; reisverslag Australië 2010 (Deel 2)

Het tweede deel van het verslag van de reis naar Australië

Lees meer...
 

Reisverslag Great Dorset Steam Fair 2010

 great_dorset_steam_fair

Lees hier het reisverslag van de 4-daagse Great Dorset Steam Fair. Het was fantastisch weer en dat zorgde voor een heerlijk ontspannen bezoek aan het grootste stoom festival ter wereld.

 

Lees meer...
 

 

FotoKrantHeleGroep100_4788 Lambada USA Tour 2010 – Bowling Green

In dit uitgebreide reisverslag lees je wat we allemaal hebben beleefd en gezien. Hoogtepunten waren o.a. het Indy Race Circuit, de Nascar Races, bezoeken aan opvoerbedrijven, eten in de chicken wings bar, de grootste Tractor Pull ter wereld in Bowling Green, de fair in Norwalk en Greenville en… ach eigenlijk was de hele reis één hoogte punt (volgens Albert) ! 

Lees meer...
 

Reisverslag Tomah 2010

Intertechno_Lambada Na een lange voorbereiding, een nieuw gebouwde machines, bestudering van reglementen, navraag, onderzoek en heel veel energie, is dan aangekomen de Lambada in de USA. En wij gaan erheen om ze aan te moedigen bij hun eerste optreden in Tomah Wisconsin.

Lees meer...
 

Reisverslag Bernay 2010

Vrijdag 4 juni 2010 vertrokken we naar Frankrijk. In Bernay werd dit weekend de Tractor Pulling Eurocup verreden.

Lees meer...
 

Hier komt binnenkort het reisverslag Tomah 2010

 

Hier komt binnenkort het reisverslag van Tomah 2010.

 

Reisverslag MidWest-Louisville 2010

Groepsfoto MWL 2010 met namen

We gaan donderdag 4 februari weer vertrekken naar Amerika !

Op zondag 24 januari is de groep bij ons thuis geweest. En het was al echt gezellig. Dick heeft veel verteld over de reis. O.a. hoeveel kilo’s we terug mogen nemen in de koffers, of de boys zich met het Amerikaanse voltage wel goed kunnen scheren en of we daar een beetje goed te eten krijgen. Al dit soort dingen en nog veel meer – ook serieuzere punten kwamen aan bod.

De middag was gepland om half zes af te ronden, maar de laatsten vertrokken om kwart voor zeven. Dus dat komt wel goed. Wij hebben er veel zin in want als zo’n middag al veel gelachen wordt, dan zit het op reis ook wel goed. We gaan met 4 ‘meiden’ en voor de groepsfoto ging Judith al spontaan bij Gerrit Jan op schoot zitten.

De twee pasfotootjes zijn van Daniel en Nancy Guggisberg. Ze zijn op huwelijksreis door de USA en sluiten in Louisville bij ons aan. Velen kennen Daniel als regelmatige bezoeker uit Zwitserland bij de Nederlandse wedstrijden.

Lees hier het verslag én je treft de linkjes voor de filmpjes. De foto’s kun je vinden in de foto map. Veel plezier.

En tot slot; post je berichtje in het gastenboek voor de deelnemers. Ze kunnen van daar uit je ook weer wat terugsturen.

Lees meer...
 

Reisverslag Gordyville 2010

 

Vanochtend heb ik de jongens die naar Gordyville gaan uitgezwaaid op Schiphol. Dick is zondag al vertrokken en staat klaar met de bus zodra ze aankomen. Dan vertrekken ze ook uit Chicago en gaan naar Hypermax.

Lees meer...
 

Great Dorset Steam Fair 2009

Honderden exposanten, tien Engelse mijlen aan bekabeling, 150 ton kolen, 550 barrels bier… de oprichters konden 41 jaar geleden niet vermoeden dat The Great Dorset Steam Fair zou uitgroeien tot één van de grootste stoom en oldtimer evenementen ter wereld, met maar liefst 280 hectaren aan stampend stoom vermaak. Klik op deze link om de foto’s te bekijken van deze bijzondere trip.

Lees meer...
 

Reisverslag Pulling en DragRace augustus 2009

Dit is het reisverslag van de P+D reis. Ook komen er foto's bij! Dus veel plezier met het lezen en bekijken ervan. En heb je zin ook eens mee te gaan, bekijk ons reisprogramma, en ga mee! Het is een belevenis wat niet alleen wij aanraden, maar iedereen die met ons is meegeweest ! Absoluut !

Lees meer...
 

Tomah juni 2009

Dit is het reisverslag van de Tomah 2009 reis. Dus veel plezier met het lezen en bekijken ervan. En heb je zin ook eens mee te gaan, bekijk ons reisprogramma, en ga mee! Het is een belevenis wat niet alleen wij aanraden, maar iedereen die met ons is meegeweest ! Absoluut !

Lees meer...
 

Louisville februari 2009

Dit is een reisverslag van de reizen, MidWest-Louisville, MidWest-Louisville-Arizona, Louisville, Louisville Arizona en Arizona.

Lees meer...
 
« BeginVorige1234VolgendeEinde »

Pagina 3 van 4