UK - Great Dorset Steam Fair

5-daagse Comfort reis: wo. 26 aug. t/m zo. 30 aug. 2020

clip_image002Great Dorset Steam Fair: dit jaar gaan we voor de 12de keer naar het grootste historische festival ter wereld!

De Great Dorset Steam Fair wordt in 2020 voor de 52e keer georganiseerd in Engeland. En Trekkerskieken gaat dit jaar voor de 12de keer naar dit gezellige en indrukwekkende evenement. Dit is de enige plek op de wereld waar je zo veel Showman’s op een rij op stoom ziet komen. Op een terrein van totaal 300 hectare kunnen liefhebbers van stoommachines, historische tractoren, auto’s en motoren hun hart ophalen en genieten van de vele parades, meer dan 200 werkende (stoom)machines en ruim 2000 showmodellen. U ziet de hele dag vele oude ambachten en demonstraties: van houthakken tot monstertrucks, van ploegpaarden tot oldtimers of legervoertuigen. Ook de onderdelenmarkt, warenmarkt, de vele exposanten en livemuziek zijn echt de moeite waard. Maar het leukste is dat er heel veel stoommachines werkend te zien zijn!

Lees meer…

Great Dorset Reis: 5-daagse reis met de bekende Trekkerskieken formule ...Service with a Smile!

Voorafgaand aan de reis ontvangt u een uitgebreide informatiemap. Op woensdag vertrekken we vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland met een luxe touringcar naar Engeland en we genieten onderweg van een ontspannen overtocht op de ferry van Calais naar Dover. Trekkerskieken.nl verzorgt zelf de catering in de bus en zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis. Onderweg krijgt u vast de entreekaarten en de speciale GDSF naambutton. In de Engelse badplaats Bournemouth verblijft u alle nachten in hetzelfde hotel.

clip_image006Om 17.00, 21.30 of midden in nacht terug naar je hotel??clip_image004

We vertrekken elke ochtend op tijd naar het evenement, zodat we bij de entree door kunnen lopen zonder oponthoud. De reisleiders hebben veel Dorset ervaring en kunnen u helpen uw weg te vinden op dit grootse evenement. Naar wens kunt u tijdens de lunch en omstreeks borreltijd gezellig samenzijn met andere groepsleden en de reisleiding. In de avond kunt u kiezen uit twee transfertijden (17.00 uur en 21.30 uur). U kunt zelfs (tegen meerprijs) besluiten te blijven tot sluitingstijd om te genieten van de livemuziek op de fair.

Op de eerste avond krijgen alle deelnemers een welkomstbuffet aangeboden. Op de terugweg vindt het 2-gangen afscheidsdiner (inclusief 1x frisdrank, bier of wijn) plaats. Op de overige dagen kunt u (tegen meerprijs) gaan dineren met de groep of op eigen gelegenheid. Graag drinken we samen met u nog een drankje in de gezellige hotelbar met dansvloer, of in “ons” stamcafé O’Neils, een Ierse pub waar vaak livemuziek wordt gespeeld. Op zondag rijden we via dezelfde route naar huis.

 REISSOM BUTTON

Reissom: tot 1 april 2020: € 660,= p.p. / inclusief € 50,00 vroegboekkorting.

Reissom: vanaf 1 april 2020: € 710,= p.p. / gaat u voor het eerst met ons mee, dan

bieden wij u een kennismakingskorting van € 50,00 (ook na 1 april 2020).

· clip_image008Inclusief: Informatiemap met plattegrond, naambutton, kofferlabels, busvervoer, overtocht per boot, alle transfers en diverse versnaperingen in de bus, 4x overnachtingen in een comfortabel hotel met Engels ontbijt, welkomstbuffet, afscheidsdiner (incl. 1x frisdrank, wijn of bier) en ervaren reisbegeleiding met talenkennis.

· Veel extra’s bij te boeken: extra beenruimte in de bus, vooraf bestelde entreekaarten, extra transfers om middernacht, groepsdiners op do/vrij/za avond, een reis- en annuleringsverzekering en 1 optionele excursie naar Londen.

clip_image010Opstapplaatsen: in Nederland: Zwolle, Wilp, Meerkerk en Breda. Bij min. 12 deelnemers kunt u in het noorden instappen bij Assen, in het Zuiden bij Eindhoven en Den Bosch en in België bij Antwerpen en Gent. Laat u uw voorkeur weten? Dan kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Reizen met Trekkerskieken: dat is goed geregeld!

 

clip_image011

 

 

 

clip_image013

Liever per vliegtuig naar de Great Dorset Steam Fair? Dat kan!

Vorig jaar is er voor de 1e keer een groep per vliegtuig gereisd in plaats van met de bus. Er werd vertrokken van Schiphol en geland in Southampton. Vervolgens ging de reis verder met de trein en de laatste meters te voet naar het hotel gelopen. Maar een taxi had uiteraard ook prima gekund. U bent dan al vroeg in de middag in Bournemouth. Als u liever met het vliegtuig gaat moet u rekenen op een meerprijs van ongeveer € 230,= per persoon, incl. vlucht, luchthavenbelasting, vervoer per trein en taxi. De vluchtprijzen zijn op dit moment nog niet bekend, het genoemde bedrag is een richtprijs. Uw bagage kan met de bus mee. De groep was super enthousiast over de 1e Dorset vlucht. Men vond het ‘t bedrag absoluut waard.

clip_image019

Optionele excursie: vrijdag naar Londen

We rijden op vrijdag naar Londen en starten de dag om 11.00 uur bij het Science Museum. Vanaf deze plek zijn veel bezienswaardigheden goed bereikbaar. U kunt deelnemen aan het dagprogramma incl lunch met reisleidster Anne-Marie Koetsruiter. Met de groep bekijkt u diverse highlights en eindigt u de dag met een gezamenlijk 2 gangen diner, met 1 drankje (incl). U kunt ook op eigen gelegenheid Londen verkennen. In Londen rijdt de bus om 19.30 uur weer terug naar het hotel (ca. 21.00 uur retour). Minimaal 20 deelnemers.

clip_image015clip_image017

Excursieprijs voor de excursie naar Londen is € 135,= per persoon, incl. vervoer per touringcar, lunch met drankje, 2-gangendiner incl. 1 drankje, entreegelden en bevlogen reisleiding.

Lees meer over onze manier van reizen op onze website www.trekkerskieken.nl

Vorig jaar waren we met een touringcar met 65 stoomliefhebbers op de Great Dorset Steam Fair!

 

clip_image021clip_image023clip_image025

 

 

 

 

 

 

 

De Steam Fair is geschikt voor alle leeftijden, maar goed schoeisel is wel een aanrader. Er zijn veel plekken waar je kunt gaan zitten en er rijdt een shuttlebus rondom het terrein. Ook kunt u een scootmobiel huren (tijdig reserveren is noodzakelijk!). Vorig jaar was de helft van onze deelnemers de 60 jaar gepasseerd waren en 10 dames, die zeer tevreden waren over deze reis. Want ook voor dames is er veel te zien: er is een grote markt met streekproducten en kunstnijverheid en vele interessante demonstraties.

Graag tot ziens op de Great Dorset Steam Fair!

Anne-Marie Koetsruiter & Esther Smit

Interesse button

  U kunt zich als geïnteresseerde voor deze reis opgeven door:
  • Een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
  • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 16:30 uur – woensdags gesloten : 0571 – 270415
  Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

 

 

Button aanmelden

Je kunt je opgeven voor deze reis door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , via de website www.trekkerskieken.nl of bel tijdens kantooruren met
0571-270415. Na ontvangst van je betaling is je deelname definitief en ontvang je hiervan een bevestiging.
Twee weken voor vertrek informeren wij je over de opstapplaatsen en vertrektijden.

DOWNLOAD HIER HET OPGAVEFORMULIER

 

Heb je nog vragen over het Reis programma?

Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

De reis is onder voorbehoud van wijzigingen. De algemene voorwaarden van Trekkerskieken.nl zijn van toepassing

 

Trekkerskieken.nl

       Reizen voor tractorfans!

Kantoor: Zonnenbergstraat 10 – 7384 DM WILP (T) 0571-270415 op ma+di+do (van 9.00 t/m 15.00u)

www.trekkerskieken.nl - Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

clip_image029