Bowling Green + Hillsboro 2020 clip_image006

Ook in 2020 wordt er weer een reis georganiseerd naar de legendarische tractor pulling wedstrijden in Bowling Green. Het belooft weer ‘vol gas’ een geweldig spektakel te worden. Het exacte reisprogramma is nog niet bekend, maar we zien in ieder geval ’s werelds grootste wedstrijd, 5 sessies, 2 banen en een topwedstrijd in Hillsboro met 4 sessies en 2 banen. En een ITPA lokale pull op de Illinois State Fair.

Lees meer…

 

Verder staan er een pullingmuseum en bezoeken aan een aantal top pulling bedrijven en teams op het programma (waarschijnlijk Blackbourn, Engler, Staab, Leischner en Colberg) met eigen testbanken. Ze werken met Nasa coatings voor minder wrijving en brandstof toevoegingen voor optimale prestaties. Verder bezoeken we de CAT mijntruck fabriek, diverse truckstops en tractordealers. En we rijden clip_image008over de legendarische Route 66. Kortom: een combinatie van groot feest en interessante bezoeken.

Reissom: Bowling Green prijs indicatie € 2.865,= (reissom 2019). Reisperiode 13 dagen.

Reisdata: woensdag 12 – maandag 24 augustus 2020.

Het reisprogramma zal als dit klaar is gepubliceerd worden op www.trekkerskieken.nl. Je reisleider: Dick Meijer - 06-20608032. Je kunt je nu al vrijblijvend als belangstellende opgeven! Mail even je naam en mailadres naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Dan houden wij je op de hoogte van de reis.

clip_image002