Massey Fergusson - Claas – Joskin – Imants - Dewulf

 

Ma 23 - do 26 maart 2020

Deze fabrieksreis door België, Frankrijk en Luxemburg is een super interessante studiereis met maar liefst 5 fabrieks- en bedrijfsbezoeken in vier dagen. We gaan naar de tractoren fabriek van Massey Fergusson fabriek in Beauvais FR, we bezoeken de fabriek van Dewulf grondbewerkingsmachines in België, de tractoren fabriek van Claas in Le Mans FR,  de fabriek van Joskin in België én Imants grondbewerkingsmachines in Nederland. Dit betekent dat we vroeg opstaan, veel kilometers maken en soms ook een broodjes lunch in de bus eten, om tijd te winnen. Op die manier hebben we veel tijd om optimaal te genieten van alle bedrijfsbezoeken: we krijgen het ‘neusje van de zalm’ te zien aan tractoren en landbouwmaterieel. We reizen met maximaal 43 deelnemers en de minimum leeftijd is 15 jaar. Uiteraard is deze reis als studiereis (deels) fiscaal aftrekbaar.

Lees meer…

Over Dewulf

Dag 1 - maandag 23 maart 2020 – bezoek Dewulf landbouwmachines en grondbewerking in België

We halen de deelnemers op, op diverse opstapplaatsen (Arnhem 6.00u en Sevenum 7.15u) en rijden vervolgens richting Le Mans. We mogen onderweg onze opwachting maken bij de firma Dewulf: een wereldspeler als het gaat om landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. Na dit interessante bezoek reizen we door richting Le Mans.

Dag 2 - dinsdag 24 maart 2020 - oldtimer tractoren en bezoek Claas Tractoren Fabriek in Le Mans.

We beginnen de dag met landbouwbewerking in vroeger tijden in een landbouwmuseum met een bijzondere collectie tractoren clip_image008en zeker 7000 andere zaken die ze tentoonstellen. We lunchen in de bus om op tijd bij de Claas tractoren fabriek in Le Mans te arriveren. Waar we
een uitgebreide rondleiding door de fabriek krijgen. We dineren op een
gezellige plek en zullen ’s avonds ook de plaatselijke horeca bezoeken.

Dag 3 - woensdag 25 maart 2020 - Massey Fergusson fabriek in Beauvais.

We worden hartelijk welkom geheten in de ontvangstruimte van het AGCO Technology Center. Na een kopje koffie krijgen we een uitgebreide bedrijfspresentatie. Vervolgens krijgen we een zeer uitgebreide rondleiding door de fabriek. Er is hier zo veel te zien, dat we hier de gehele dag doorbrengen en ook de lunch gebruiken.

 

clip_image004[9]

clip_image002[8]

 

 

 

 

 

 

Wat een innovaties en technisch vernuft! We kijken onze ogen uit. We rijden na dit super interessante bezoek richting België, waar we nog een aantal interessante bezoeken voor de boeg hebben. Gelukkig is de bus ruimschoots voorzien van hapjes en drankjes,dus we maken er een leuke reis van!

clip_image002[10]

clip_image004[11]

 

Dag 4 – donderdag 26 maart 2020 - bedrijfsbezoeken bij Joskin en Imants.

Na een lekker ontbijtje maken we onze opwachting bij Joskin: één van de belangrijkste producenten van injecteurs met een stevige en ingenieuze structuur. We krijgen een uitgebreide technische uitleg en een rondleiding door de fabriek. Kijk vast even op hun website: www.joskin.com. Want dit concern heeft nog veel meer te bieden.

 

clip_image006[8]

clip_image008[8]clip_image010clip_image012

In de middag gaan we binnen de muren van Imants een kijkje nemen. Deze producent van spitmachines, frezen en andere grondbewerkingsmachines heeft een groot aantal dealers verspreid over Nederland en België. We leren er alles over de meest ideale manier om de grond te bewerken, te ontsmetten en de bovenlaag van de grond optimaal los te maken, te draineren of te verdichten.

Na een gezellig afscheidsdiner wordt het tijd om terug te reizen naar onze opstapplekken. We verwachten om 20.00 uur terug te zijn in Sevenum en om 21.15 uur in Arnhem.

Reissom

Reissom busreis: € 845,=. Inclusief: busvervoer vanaf diverse opstapplaatsen, de eerste ronde koffie van de iedere ochtend en versnaperingen, alle lunches en diners incl 1 drankje, alle excursies en entreegelden en overnachting in goede hotels incl ontbijt op basis van overnachting in een twee persoons kamer met aparte bedden, ervaren Nederlandstalige reisleiding. Exclusief: overige koffie/thee/frisdrank of snacks tijdens de busreis gaan via de consumptiekaart, persoonlijke uitgaven en consumpties in hotels, reis- en annuleringsverzekering.

Opgave

Klik hier om een opgaveformulier te downloaden!

U kunt zich opgeven voor deze reis via de website van Trekkerskieken.nl of door een email te sturen aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . U ontvangt dan een opgaveformulier, die u kunt invullen en terugsturen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van deelname. Twee weken voor vertrek informeren wij u over de opstapplaatsen en vertrektijden in de ‘brief voor vertrek’. De minimale leeftijd voor deze reis is - in verband met het fabrieksbezoek - 15 jaar. Neem (als u die bezit) uw eigen veiligheidsschoenen mee.

Anne-Marie Koetsruiter Reisorganisator/Reisleider Mobiel: +31 (06) 1195 5999clip_image016

Trekkerskieken.nl. Kantoor: Zonnenbergstraat 10 – 7384 DM Wilp (T) 0571-270415 op ma+di+do+vr (van 8.30 t/m 16.30u)

www.trekkerskieken.nl – Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken