Hurricane reis EK Tractor Pulling Denemarken

Vr. 6 t/m ma. 9 sep 2019

Reissom: € 470,-

Hurricane clip_image002 JD team

Het EK in Brande Denemarken wordt de daverende afsluiting van het jaar! Voor wie dit spektakel niet wil missen, is deze reis voor alle tractorpulling supporters samengesteld.  Lees meer…

clip_image002[1]Naast de EK bezoeken we ook de vermogenstestbank en Pro Stock team John Deere. Vele grote namen hebben hier getest. Deze testbank kan 10.000 pk en een koppel van 100.000 Nm remmen! Uniek in de Europese pulling sport!

De supportersclub heeft hele goede herinneringen aan Denemarken. Jarenlang werd er gestreden in Herning. Nu sinds enkele jaren ligt de arena permanent in Brande zo’n 30 km dichterbij. Hier liggen 2 banen en een uitgebreid rennerskwartier.

clip_image004[1]Net als voorgaande jaren wordt de reis georganiseerd door Paul Zoerink (commentator bij de Micro Pullers) en Gerrit Oltvoort (voorzitter Hurricane supportersclub) in samenwerking met Trekkerskieken.nl. Altijd goed voor veel gezelligheid en vertier onderweg!

Reissom

De reissom is € 470,-. Weet je het nog niet zeker, meld je dan vrijblijvend even. Dan houden we contact!

 

Vertrekdatum: vrijdag 6 september 2019

clip_image008

Plan is dat we vertrekken vanaf Bunnik (6:30h) en Lochem (8:00h) naar Denemarken. We bezoeken Rasmus en

Michael, de eigenaren van de testbank en krijgen uitgebreid uitleg over de werking. ’s Avonds rond 20h dineren we nabij het hotel. Gelegenheid om te stappen tot 5:00 ’s morgens! We verblijven 3 nachten in de het centrum van Vejle (115.000 inwoners) in een goed hotel. Veel uitgaans-gelegenheden zijn hier op loopafstand.

Zaterdag 7 september: Brande here we come!

- Na een stevig ontbijt, direct naar de wedstrijd. Neem al je oranje spullen mee en trek het shirt aan van jouw favoriete team. Het EK is begonnen we maken er een mooie lange dag van! Zaterdagavond: Stappen in Vejle!clip_image006

Zondag 8 september: Europese Kampioenschappen dag 2!

De spanning stijgt en we zijn er zeker van dat dit weer een hele bijzondere wedstrijd gaat worden! Na de wedstrijd: Bij het hotel is er gelegenheid om het glas te heffen op de prestaties van alle teams (tot middernacht).

Maandag 9 september: we reizen terug naar Nederland.

Na een ontbijt in het hotel. Terug naar Nederland. Aankomst Lochem (16:00h), Bunnik: (17h30).

Je kunt je aanmelden als belangstellende via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of Whatsapp of bel met Dick Meijer 06-2060 8032. Pas als je opgave is ontvangen èn de betaling van  € 470,= is overgemaakt op nummer: NL17 TRIO 0212 1281 59 t.n.v.: D.J.Meijer, ben je verzekerd van een plek in de bus.

 

JA, IK GA MEE NAAR HET EK TRACTOR PULLING IN Brande Denemarken.

Naam:

Tel:

0 Ja, ik geef me op 

 

€ 470,=

Bij meer dan 25 deelnemers daalt de prijs voor iedereen!

Dus.. neem je vrienden mee!

 
     

0 Ja, ik wil een tweepersoonskamer in

het hotel, wij willen graag:

0 samen in één bed

0 twee aparte bedden

Graag samen met:

………………………………

0 Ja, ik wil een eenpersoons kamer.

Toeslag € 185,=

+

0 Ja, ik heb een eigen reisverzekering.

Ik krijg daarom € 7,50 korting

-

Totale reissom:

 

Beer banden clip_image010

De reissom is inclusief:

  • Drie overnachtingen in een goed hotel, met ontbijt.
  • Diner op de eerste dag.
  • Zeer ervaren reisbegeleiding en excursies.
  • Entree bewijs EK voor beide dagen.
  • Reisverzekering.

De reissom is exclusief: overige maaltijden, annuleringsverzekering. Zodra je betaling is ontvangen ben je deelnemer. Je krijgt een bevestiging . Een maand voor vertrek ontvang je informatie over opstapadressen, exacte vertrektijden etc.

 

En heb je nog vragen.. Whatsapp of bel Dick Meijer T: 06-2060 8032.

clip_image012

JD tractor

party girls

 

 

 

Trekkerskieken.nl

Al meer dan 60 reizen voor tractorfans georganiseerd!

____________________________________________________________________________________________________________________________

Zonnenbergstraat 10, 7384 DM WILP, (T) 0571-270415, (M en Whatsapp)

06-2060 8032, (E) Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , (W) www.trekkerskieken.nl