Louisville 2020

za 8 - wo 19 februari 2020

In 2020 bezoeken we de 52ste Louisville Tractor Pulling wedstrijden en de beroemde Farm Machinery Show in Louisville. We brengen een thuisbezoek aan 5 tractor-pulling teams uit de top-3 van de 51ste Louisville wedstrijden. Verder staan de Caterpillar fabriek, St. Louis en de Route 66 op ons reisprogramma. Je kan kiezen tussen een korte Tractor Pull reis van 6 dagen of een verlengde 13-daagse reis, met 4 dagen Tractor Pulling in de Louisville Arena. Lees meer…

 clip_image002 

We beginnen de reis in Chicago waar we het Blackbourn team gaan bezoeken die met hun Extremely Armed & Dangerous en Armed & Dangerous International Threat meerijden in de Super Stock Alcohol Tractors. De volgende dag gaan we langs het Twisted Deere Team om richting Peoria verder te reizen om de CAT fabrieken te gaan bezoeken. Een fabriek waar onder meer de CAT D 11 R bulldozer gemaakt wordt. Gewicht 100 ton. CAT is uniek met zijn verhoogde aandrijving. ’s Avonds bezoeken we de Tractor Pull in Louisville. Aan de start komen de pulling tractoren in de klassen Super Stock Diesel, Vrije Klasse en Pro Stock.

Wist je dat Trekkerskieken al meer dan 60 tractorpulling reizen organiseerde sinds 1994! Planning & organisatie worden verzorgd door Anne-Marie Koetsruiter.

clip_image008

 

Op vrijdag bezoeken we Ace Chassis in Cottontown, om op zaterdag te genieten van de dag van de grote finale. Maar voor het zover is kijken we eerst nog naar de laatste voorronde met onder meer de Light Super Stock en de Diesel Trucks. ’s Avonds de finale met de Super Stock Diesel, Super Stock Open, Two Wheel Drive, Vrije Klasse Super Farm en Pro Stocks. Op maandag gaan we op bezoek bij het ProStock Tinker Toy team en op dinsdag zien we het Schramek-clip_image012Legacy team. Kortom: als we op woensdag weer huiswaarts keren hebben we het neusje van de zalm gezien op tractor pulling gebied.

NB: Bij deze reis is duidelijk aantoonbaar dat deze bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. De reis kan daarom aangemerkt worden als ‘studiereis’. Uw clip_image004reisleider Anne-Marie Koetsruiter zorgt voor al het regelwerk en Jan Albert Haveman zorgt voor de technische vertalingen.

Reissom: Louisville + rondreis: € 2.680,=. Reisperiode 13 dagen.

Reissom: Louisville (korte reisvariant): € 1.980,=. Reisperiode 6 dagen.

Inclusief: vlucht, vervoer USA, hotels op basis van 2p-kamers en Amerikaans ontbijt, excursies, tickets Tractor Pull, visumkosten, ervaren Nederlandse reisleiding en technische vertaling. Excl: overige maaltijden en annulerings- en reisverzekering. Houd 1 dag voor en na de reis vrij in verband met mogelijke aanpassing van het reisschema.

clip_image010

Heb je interesse om mee te gaan of om op de hoogte gehouden te worden van deze reis, meld je dan nu vast aan! Je ontvangt dan uitgebreide reisinformatie. Bel: Trekkerskieken kantoor: 0571-270415 (m.u.v. woensdag) of mail je adresgegevens naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

 

Of download hier je opgaveformulier.

 

Trekkerskieken.nl +31 571-270415 of Anne-Marie Koetsruiter +31(6)-1195 5999 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of kijk op onze website: www.trekkerskieken.nl.

Bij al onze reizen kunnen wijzigingen optreden in reisprogramma, reissom en reisdata.