Gordyville Winternationals 2020


ma 13 - ma 20 januari 2020

De Winter Nationals in Gordyville zijn elk jaar weer een publiekstrekker van jewelste. De kampioenschappen worden in 6 sessies gestreden op donderdag tot en met zaterdag. Tijdens deze reis gaan we wederom een aantal pulling teams bezoeken om er achter te komen wat hun ‘recept’ is om tot de winnaars te gaan behoren. Lees meer…


We bezoeken Budweiser, stoppen bij truckstops en rijden over toeristische routes. We slaan het uitgaansleven niet over en bezoeken de wereldstad Chicago, waar we o.a. één van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld gaan beklimmen: de Hancock Tower, waar we een prachtig uitzicht over de stad Chicago hebben.

Reissom: Gordyville € 2.095,=. Reisperiode 8 dagen. Reissom incl retourvlucht USA, alle hotelovernachtingen, vervoer en entreegelden en visa. Uw reisleider Anne-Marie Koetsruiter zorgt voor al het regelwerk en Ruben Fortuin zorgt voor de technische vertalingen.

clip_image002clip_image006clip_image004

 

Geef je vrijblijvend op als belangstellende voor deze reis, door naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken te mailen. Wij houden je dan op de hoogte over deze reis!