Amazone & Krone - DU

Woensdag 29 mei 2019

clip_image002

clip_image004We maken op woensdag 29 mei een studiereis naar Duitsland, waarbij we allereerst bij het innovatieve bedrijf Amazone meer te weten komen over bodemverbetering en innovatieve zaai- en spuittechnieken. Amazone heeft hiervoor al diverse innovatie prijzen in de wacht gesleept. We krijgen er een uitgebreide fabrieksrondleiding. Na een smaakvolle lunch, gaan we op bezoek bij Krone: één van de meest toonaangevende producenten van agrarische machines ten behoeve van het binnenhalen van de oogst. We maken dus letterlijk een reis van het moment van zaaien tot en met het moment van oogsten! Aansluitend bezoeken we het Krone Museum, waar we kennis maken met de familie geschiedenis van de familie Krone en de machines die zij van ouds her hebben gemaakt tot heden. In een grote machinehal zien we de eerste prototypen.

We halen de deelnemers op, op diverse opstapplaatsen en rijden vervolgens naar Hasbergen, vlakbij Osnabrück in Duitsland. In de Amazone fabriek zien we hoe ‘intelligent’ planten, de uiteindelijke opbrengst per hectare enorm kan verbeteren. Dit belooft dus een bijzonder interessant bezoek te worden!

clip_image002[6]clip_image004[7] 

Studiereis naar 2 fabrieken: studiereizen zijn (deels) fiscaal aftrekbaar

Uiteraard is deze reis als studiereis (deels) fiscaal aftrekbaar. Vraagt u vooral naar deze mogelijkheid bij uw boekhouder of accountantskantoor. Na de lunch krijgen we een uitgebreide rondleiding bij Krone, waar we na een korte introductie, ook daar de productie mogen bewonderen. We sluiten de dag af met een gezellig 2 gangendiner.

Anne-Marie Koetsruiter Reisorganisator/Reisleider

REISSOM BUTTON


Reissom 2019: € 135,= p.p. . Reisperiode 1 dag.

  Inclusief:

 • Busvervoer in touringcar of kleinere bus
 • Diverse versnaperingen in de bus incl koffie en thee
 • Lunch en afscheidsdiner ( incl. 1x frisdrank, wijn of bier)
 • Ervaren reisbegeleiding met talenkennis.

  Veel extra’s bij te boeken:

 • Een reis- en annuleringsverzekering 
  Laat uw voorkeur weten qua opstapplekken? dan kunnen wij rekening houden met uw wensen.

   

Interesse button

Heb je interesse om mee te gaan of om op de hoogte gehouden te worden van deze reis, meld je dan nu vast aan! Je ontvangt dan uitgebreide reisinformatie. Je kunt je ook direct opgeven door op het onderstaande opgave formulier te klikken.

 • Een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
 • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 16:30 uur – woensdags gesloten : 0571 – 270415. Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

Button aanmelden

Je kunt je opgeven voor deze reis door het opgave formulier hier onder, uit te printen, in te vullen en op te sturen. Na ontvangst van je betaling is je deelname definitief en ontvang je hiervan een bevestiging. DOWNLOAD HIER UW OPGAVE FORMULIER!

 

Heb je nog vragen over het Reis programma?

Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Trekkerskieken.nl

Reizen voor tractorfans!

Deze reis wordt georganiseerd door Trekkerskieken.nl. Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM Wilp - www.trekkerskieken.nl. Bel voor meer informatie Anne-Marie Koetsruiter - tel: 06-1195 5999