Banner oldtimers

 

 

 

 

                             UK - Great Dorset Steam Fair

                                                    5-daagse Comfort reis: wo. 21 aug. t/m zo. 25 aug. 2019

 clip_image002

Het grootste historische festival ter wereld!

De Great Dorset Steam Fair wordt in 2019 voor de 51e keer georganiseerd in Engeland. Dit is de enige

plek op de wereld waar je zo veel Showman’s op een rij op stoom ziet komen. Op een terrein van totaal 300 hectare kunnen liefhebbers van stoommachines, historische tractoren, auto’s en motoren hun hart ophalen en genieten van de vele parades, meer dan 200 werkende (stoom)machines en ruim 2000 showmodellen. U ziet de hele dag vele oude ambachten en demonstraties: van houthakken tot monstertrucks, van ploegpaarden tot rietvlechten. Ook de onderdelenmarkt, warenmarkt, de vele exposanten en livemuziek zijn echt de moeite waard

Great Dorset Reis: 5-daagse reis met de bekende Trekkerskieken formule ...Service with a Smile !image

Voorafgaand aan de reis ontvangt u een uitgebreide informatiemap. Op woensdag vertrekken we vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland met een luxe touringcar naar Engeland en we genieten onderweg van een ontspannen overtocht op de ferry van Calais naar Dover. Trekkerskieken.nl verzorgt zelf de catering in de bus en zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis. Onderweg krijgt u vast de entreekaarten en de speciale GDSF naambutton. In de Engelse badplaats Bournemouth verblijft u alle nachten in hetzelfde hotel. 

Om 17.30, 21.30 of midden in nacht terug naar je hotel??

clip_image002[7]We vertrekken elke ochtend op tijd naar het evenement, zodat we bij de entree door kunnen lopen zonder oponthoud. De reisleiders hebben veel Dorset ervaring en kunnen u helpen uw weg te vinden op dit grootse evenement. Naar wens kunt u tijdens de lunch en omstreeks borreltijd gezellig samenzijn met andere groepsleden en de reisleiding. In de avond kunt u kiezen uit twee transfertijden (17.30 uur en 21.30 uur). U kunt zelfs (tegen meerprijs) besluiten te blijven tot sluitingstijd om te genieten van de livemuziek op de fair.

Op de eerste avond krijgen alle deelnemers een welkomstbuffet aangeboden. Op de terugweg vindt het 2-gangen afscheidsdiner (inclusief 1x frisdrank, bier of wijn) plaats. Op de overige dagen kunt u (tegen meerprijs) gaan dineren met de groep of op eigen gelegenheid. Graag drinken we samen met u nog een drankje in “ons” stamcafé O’Neils waar dagelijks livemuziek wordt gespeeld. Op zondag rijden we via dezelfde route naar huis.

Londen:

We rijden op vrijdag naar Londen en starten de dag om 11.00 uur bij het Science Museum. Vanaf deze plek zijn veel bezienswaardigheden goed bereikbaar. U kunt deelnemen aan het dagprogramma incl lunch met reisleidster Anne-Marie Koetsruiter. Met de groep bekijkt u diverse highlights en eindigt u de dag met een gezamenlijk diner (incl). U kunt ook op eigen gelegenheid Londen verkennen. In Londen rijdt de bus om 19.30 uur weer terug naar het hotel (ca. 21.00 uur retour).

clip_image004clip_image002[9] image

 

Mooie toeristische route, Stonehenge en bezoek Salisbury: op veler verzoek!

We beginnen op zaterdag met een prachtige busrit door het glooiende landschap van Dorset en nemen onderweg de tijd om de pittoreske plaatsjes te bekijken. We zien één van de 7 wereldwonderen voorbij komen: de magische plek Stonehenge! Uiteindelijk gaan we in de historische stad Salisbury de benen strekken en de prachtige kathedraal bekijken. We zijn omstreeks 18.30 uur weer terug in Bournemouth, mooi op tijd om aan te kunnen schuiven bij het groepsdiner (indien gewenst).

 

clip_image002[11]clip_image004[5]clip_image006

Vorig jaar waren we met 3 bussen en 203 stoomliefhebbers op de Great Dorset Steam Fair!!!

clip_image002[13]De Steam Fair is geschikt voor alle leeftijden, maar goed schoeisel is wel een aanrader. Er zijn veel plekken waar je kunt gaan zitten en er rijdt een shuttlebus rondom het terrein. Ook kunt u een scootmobiel huren (tijdig reserveren is noodzakelijk!). Vorig jaar gingen er 10 deelnemers mee die de 70 jaar gepasseerd waren en zeer tevreden waren over deze reis. Ook voor dames is er veel te zien. Er is een grote markt met allerlei streekproducten en kunstnijverheid en vele interessante demonstraties.

REISSOM BUTTON

 

Reisperiode 13 dagen.

Reissom: € 695,= p.p. / gaat u voor het eerst met ons mee, dan

bieden wij u een kennismakingskorting van € 50,00

  Inclusief:image

 • Informatiemap met plattegrond
 • Naambutton
 • Kofferlabels
 • Busvervoer
 • Overtocht per boot
 • Alle transfers en diverse versnaperingen in de bus
 • 4x overnachtingen in een comfortabel hotel met Engels ontbijt, welkomstbuffet, afscheidsdiner ( incl. 1x frisdrank, wijn of bier)
 • Ervaren reisbegeleiding met talenkennis. 

  Veel extra’s bij te boeken:

 • Extra beenruimte in de bus
 • Vooraf bestelde entreekaarten
 • Extra transfers om middernacht
 • Groepsdiners op do/vrij/za avond
 • Een reis- en annuleringsverzekering
 • 2 optionele excursies

  Opstapplaatsen: In Nederland:image

 • Zwolle
 • Wilp
 • Meerkerk
 • Breda
Wij proberen altijd een opstapplaats aan te bieden die maximaal 1 uur rijden vanaf uw woonplaats is. Laat u uw voorkeur  weten? dan kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Interesse button

 Heb je interesse om mee te gaan of om op de hoogte gehouden te worden van deze reis, meld je dan nu vast aan!

Je ontvangt dan uitgebreide reisinformatie.

 • Een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
 • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 16:30 uur – woensdags gesloten : 0571 – 270415
  Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

 

Button aanmelden

Je kunt je opgeven voor deze reis door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , via de website www.trekkerskieken.nl of bel tijdens kantooruren met
0571-270415. Na ontvangst van je betaling is je deelname definitief en ontvang je hiervan een bevestiging.
Twee weken voor vertrek ontvangt u een ‘brief voor vertrek’ met o.a. de lijst van deelnemers, reisschema, hotels en kamerindeling, paklijst, kofferlabels, thuisblijversinformatie en overige informatie voor het goed voorbereiden van deze 5-daagse reis.

DOWNLOAD HIER HET OPGAVEFORMULIER

Heb je nog vragen over het Reis programma?

Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

De reis is onder voorbehoud van wijzigingen. De algemene voorwaarden van Trekkerskieken.nl zijn van toepassing

 

Heb je nog vragen over het Reis programma?

Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 

Trekkerskieken.nl

       Reizen voor tractorfans!

 

Deze reis wordt georganiseerd door Trekkerskieken.nl. Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM Wilp - www.trekkerskieken.nl.
Bel voor meer informatie Anne-Marie Koetsruiter - tel: 06-1195 5999