Banner- vliegreis 

                               Deutz-Fahr – Lauingen  

                                                        Dinsdag 15 jan - woensdag 16 januari 2019

 

image

Al meer dan 100 jaar staat DEUTZ-FAHR bekend om zijn vertrouwde, innovatieve Duitse tractortechnologie en heeft het op basis hiervan een wereldwijd succesvol merk weten op te bouwen. Na ongeveer drie jaar plannen en bouwen werd in mei 2017, in de Beierse stad Lauingen, de modernste tractorfabriek van Europa officieel geopend: DEUTZ-FAHR LAND. In januari werd in het nieuwe bedrijf gestart met de productie van hoogpresterende tractoren vanaf 130 pk. Hier worden de tractoren van de 6 Serie, 7 Serie en 9 Serie voor de wereldmarkt gebouwd. Het gebouw betekent een ware revolutie door de toepassing van de aller modernste technologie qua assemblage en lakwerk, evenals de kwaliteitswaarborgende hydraulische, elektronische en chassistests tijdens de productie van de tractoren. Het bedrijf zet hiermee nieuwe maatstaven op het gebied van het rendement, de productiviteit en kwaliteit van het productieproces. De totale investering bedraagt 90 miljoen euro en is, samen met het nieuwe klantencentrum DEUTZ-FAHR ARENA, en ’t Deutz-Fahr Museum de grootste eenmalige investering in de geschiedenis van het bedrijf. Trekkerskieken organiseert dit jaar een 4 daagse busreis en een 2-daagse vliegreis naar deze moderne fabriek in Zuid Duitsland.

 

 

 

clip_image002Vliegreis waarbij u dinsdag avond naar Beieren vliegt, de volgende middag een bedrijfsrondleiding krijgt in de hypermoderne Deutz-Fahr fabriek en terugvliegt.

Op veler verzoek, hebben we ook een korte vliegreis naar de Deutz-Fahr fabriek georganiseerd, want wij realiseren ons, dat veel van onze klanten hun eigen bedrijf niet makkelijk vele dagen alleen kunnen laten.

Op dinsdag avond vliegt u naar Zuid Duitsland en overnacht u in een prettig hotel vlakbij de fabriek. Na het fabrieksbezoek op woensdag vliegt u weer terug. U mist dus effectief 1 werkdag. Uiteraard is deze reis als studiereis (deels) fiscaal aftrekbaar. Vraagt u vooral naar deze mogelijkheid bij uw boekhouder of accountantskantoor.

 

.image

REISSOM BUTTON

 

 

Reissom korte vliegreis: € 498,=.

  Inclusief:

  • Retourvlucht Nederland – Beieren
  • Hotelovernachting incl. ontbijt
  • Excursie naar Deutz-Fahr Land, Arena en Deutz-Fahr Museum
  • Lunch en diner (incl 1 drankje).

  Exclusief:

  •  Persoonlijke uitgaven en consumpties.

Interesse button

  U kunt zich als geïnteresseerde voor deze reis opgeven door:
  • Een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
  • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 16:30 uur – woensdags gesloten : 0571 – 270415
  Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

Button aanmelden

U kunt zich opgeven voor deze reis via de website van Trekkerskieken.nl of door een email te sturen aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . U ontvangt dan een opgaveformulier, die u kunt invullen en terugsturen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van deelname. Twee weken voor vertrek informeren wij u over de opstapplaatsen en vertrektijden in de ‘brief voor vertrek’. De minimale leeftijd voor deze reis is - in verband met het fabrieksbezoek - 14 jaar. U wordt verzocht (als u die bezit) uw eigen veiligheidsschoenen mee te nemen.

DOWNLOAD HIER HET OPGAVEFORMULIER

 

Heb je nog vragen over het Reis programma?

Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Deze reis wordt georganiseerd door Trekkerskieken.nl. Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM Wilp - www.trekkerskieken.nl. Bel voor meer informatie Anne-Marie Koetsruiter - tel: 06-1195 5999.