Banner - Busreis

                                                                   Deutz-Fahr - Lauingen

                                                                   Woensdag 9 t/m zaterdag 12 januari 2019

 

image Al meer dan 100 jaar staat DEUTZ-FAHR bekend om zijn vertrouwde, innovatieve Duitse tractortechnologie en heeft het op basis hiervan een wereldwijd succesvol merk weten op te bouwen. Na ongeveer drie jaar plannen en bouwen werd in mei 2017, in de Beierse stad Lauingen, de modernste tractorfabriek van Europa officieel geopend: DEUTZ-FAHR LAND. In januari werd in het nieuwe bedrijf gestart met de productie van hoogpresterende tractoren vanaf 130 pk. Hier worden de tractoren van de 6 Serie, 7 Serie en 9 Serie voor de wereldmarkt gebouwd. Het gebouw betekent een ware revolutie door de toepassing van de aller modernste technologie qua assemblage en lakwerk, evenals de kwaliteitswaarborgende hydraulische, elektronische en chassistests tijdens de productie van de tractoren. Het bedrijf zet hiermee nieuwe maatstaven op het gebied van het rendement, de productiviteit en kwaliteit van het productieproces. De totale investering bedraagt 90 miljoen euro en is, samen met het nieuwe klantencentrum DEUTZ-FAHR ARENA, en ’t Deutz-Fahr Museum de grootste eenmalige investering in de geschiedenis van het bedrijf. Trekkerskieken organiseert dit jaar een 4 daagse busreis en een 2-daagse vliegreis naar deze moderne fabriek in Zuid Duitsland.

 

Bezoek aan Deutz-Fahr motorenfabriek in Keulen, Deutz-Fahr fabriek, arena en museum in Lauingen, het Race-Circuit en motorenmuseum in Hockenheim, het Techniek Museum in Sinsheim, het Mercedes Benz museum in Stuttgart en we bezoeken een grote boerderij

we vertrekken op woensdag 9 januari

vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland en bezoeken als eerste de Deutz Fahr Motoren Fabriek in Keulen. Eerst krijgen we in het Technikum, de allereerste Deutz motor, draaiend te zien, alsmede de eerste 4-takt motor om vervolgens de productie van de nieuwste Deutz motoren te gaan bekijken.

image

image image 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens gaan we naar het race-circuit in Hockenheim met een bijzonder Race- en Motormuseum. De volgende dag bezoeken we eerst een boerderij met 150 hectaren landbouwgrond, 260 melkkoeien, 100 kalfjes, 300 pinken en 35 fokstieren om daarna ons voornaamste reisdoel te bereiken: de modernste tractoren fabriek van Europa: Deutz Fahr Land, Arena en museum in Lauingen. ’s Avonds laten we ons het Beierse eten en een vers Duits biertje goed smaken in een bierbrouwerij. De volgende dag bezoeken we het Mercedes Museum in Stuttgart en… het enige varkensmuseum van Europa. Op zaterdag bezoeken we het Techniek Museum in Sinsheim en dan is het al weer tijd om naar huis te gaan.

Vertrek van diverse opstapplaatsen image

afhankelijk van de aanmeldingen kunt u opstappen in Zwolle, Wilp en Venlo. Uiteraard is onze touringcar weer ruimschoots van hapjes en drankjes voorzien.

 

 

image

REISSOM BUTTON

 

 Reissom Busreis: € 590,=.

  Inclusief:

 • Hotelovernachtingen incl. ontbijt
 • Vervoer per touringcar vanaf diverse opstapplaatsen
 • Div. versnaperingen in de bus
 • Alle lunches, diners en 3- gangen afscheidsdiner (incl. 1x fris, bier of wijn)
 • Alle excursies, waaronder een uitgebreide rondleiding bij Deutz-Fahr
 • Nederlandstalige reisleiding door Anne-Marie Koetsruiter. 

  Exclusief:

 •  Persoonlijke uitgaven en consumpties.

Interesse button

  U kunt zich als geïnteresseerde voor deze reis opgeven door:
  • Een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
  • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 16:30 uur – woensdags gesloten : 0571 – 270415
     Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

   Button aanmelden

   U kunt zich opgeven voor deze reis via de website van Trekkerskieken.nl of door een email te sturen aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . U ontvangt dan een opgaveformulier, die u kunt invullen en terugsturen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van deelname. Twee weken voor vertrek informeren wij u over de opstapplaatsen en vertrektijden in de ‘brief voor vertrek’. De minimale leeftijd voor deze reis is - in verband met het fabrieksbezoek - 14 jaar. U wordt verzocht (als u die bezit) uw eigen veiligheidsschoenen mee te nemen.

   DOWNLOAD HIER HET OPGAVEFORMULIER

   Heb je nog vragen over het Reis programma?

   Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

    

   Trekkerskieken.nl

          Reizen voor tractorfans!

    

   Deze reis wordt georganiseerd door Trekkerskieken.nl. Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM Wilp - www.trekkerskieken.nl.
   Bel voor meer informatie Anne-Marie Koetsruiter - tel: 06-1195 5999.