banner louisville

image USA - Rondreis+Louisville

Louisville: wo.13 t/m di.19 februari 2019

Louisville + bezoeken: za.9 t/m do.21 febr. 2019

Ook in 2019 wordt er weer een reis georganiseerd naar de legendarische tractor pulling wedstrijden in Louisville. Vorig jaar vierde Louisville de 50ste keer. Reden genoeg, om vijf Top-3 teams van vorig jaar met een thuisbezoek te vereren. We bezoeken de Super Stock Alcohol Tractoren, Armed & Dangerous waar Terry en Josh Blackbourn de 1e en 2 plek in namen; het Twisted Deere Team, 3e plek van de Super Farm Tractor finals; de Modified Tractor van het Lucas Oil Racing team (2e plaats); de spraakmakende Tinker Toy winnaar van de Pro Stock klasse en de Legacy van team Schramek, die de 2e plaats innam van de Super Stock. En voor wie nog wat meer van Amerika wil zien, organiseren wij een prachtige rondreis door de USA, met bezoeken aan de Caterpillar fabriek, de grootste truckstop ter wereld en we rijden (een stuk van bijna 500 km) over de meest bekende weg van de USA - Route 66.

imageimage

imageDag 1˜ Zaterdag 9 feb:image

Vlucht naar Chicago, USA.

 Dag 2˜ Zondag 10 feb:

deze reis rijden we door de Staten Illinois, Wisconsin, Iowa, Indiana en Missouri. Soms over de snelweg, maar vandaag voor het merendeel over lokale wegen. In de middag bezoeken we het Armed & Dangerous Team. Dit team behaalde met 2 tractoren de eerste en tweede plaats in Louisville. Afgelopen jaar bouwden ze een compleet nieuwe werkplaats waar ze alles onder de motorkap, zelf kunnen maken, om deze topprestaties te kunnen bereiken!

Dag 3˜ Maandag 11 feb:

we bezoeken het Twisted Deere Super Farm Team en rijden door het glooiende landschap waarbij we de Mississippi Rivier kruisen. Deze imposante rivier had van oudsher een belangrijke transportfunctie. We bezoeken een CASE dealer en rijden verder naar ’s werelds grootste truckstop. Ook bezoeken we vandaag een Amerikaanse boerenbont winkel. Uiteraard mag een etentje bij een wel heel Amerikaans restaurant niet ontbreken aan het reisprogramma…image

image Dag 4˜ Dinsdag 12 feb: Vandaag CAT dag

We bezoeken de CAT gieterij en de transmissiefabriek. CAT maakt ondermeer de CAT D 11 R bulldozer. Gewicht 100 ton. Ze zijn voorzien van een 32 liter CAT V8 motor met twee turbo's. Het vermogen is met 780 pk bescheiden. Ook bezoeken we de CAT winkel. ’s Avonds gaan we uit in de wereldstad Indianapolis. Wij kennen er de weg inmiddels!

 

image image image

 Dag 5 ˜ Woensdag 13 feb:

We hebben in de ochtend een bezoek in Indianapolis voordat we doorrijden naar Louisville. Daar worden die avond de eerste wedstrijden verreden. In de Broadbent arena staan iedere dag de tractoren opgesteld, die die avond rijden. Het neusje van de zalm van tractor pulling op wereld niveau. image

Vandaag arriveert de groep Louisville (korte reisversie) op de luchthaven van Louisville. Ook op

Dag 6 - donderdag 14 feb

is het Pulling Time en wordt in de avond de 2e sessie verreden. Overdag

bezoeken we de Farm Machinery Show. Na de pull is er iedere avond de gelegenheid om te gaan stappen.

image

Dag 7 ˜ Vrijdag 15 feb:

Vandaag gaan we ACE Chassis bezoeken, een wereldberoemde chassisbouwer. Wat een techniek! En wat een vakwerk! In de avond bezoeken we weer de Tractor Pulling met de klassen Super Stock Open, Super Farm en Two Wheel Drive trucks.

Dag 8 ˜ Zaterdag 16 feb:

Dit is de dag van de grote finale, maar voor het zover is kijken we eerst nog naar de laatste voorrondes. ’s Avonds de finale met de Super Stock Diesels, Super Stock Alchol, Two Wheel Drives, Vrije Klasse Super Farm en Pro Stocks. De kwaliteit van de baan is hier zo goed, dat elk team ook echt kan laten zien wat ze in huis heeft. Deze wedstrijden MOET je in ieder geval één keer in je leven bezocht hebben!

Dag 9 ˜ Zondag 18 feb:

Vandaag starten we langzaam met een Amerikaans ontbijt en bezoeken in de middag een bezoek te brengen aan het image Lucas Oil Racing TV team of Lisa Tatum met haar 2WD Truck. Vandaag vertrekt de groep Louisville (korte reisversie) op de luchthaven van Louisville. Op maandag 19 februari is Tinker Toy ons reisdoel en rijden we verder richting St. Louis waar we de grote Arch gaan bezoeken.

Dag 11 ˜Dinsdag 20 feb:image

We bezoeken het Super Stock Team van de familie Schramek, met hun Super Stock tractor Legacy in Williamsburg Missouri. De Amerikaanse hartelijkheid en gastvrijheid kunnen we inmiddels prima waarderen. Dan wordt het tijd richting Chicago te gaan. We rijden daarvoor zo’n 500 kilometer via de beroemde highway Route 66. Onderweg komen we een aantal bijzondere plekken tegen en laten we ons de Amerikaanse biertjes goed smaken.

Dag 12/13 ˜ Woensdag 21 feb/ donderdag 22 feb:

De Route 66 brengt ons uiteindelijk naar het vliegveld waar we de terugvlucht naar Europa aanvaarden. Dit is het einde van ongetwijfeld een zeer boeiende reis.

clip_image002[6]Tijdens de reis sluiten we de avond af met een biertje in een lokale kroeg of bij het hotel. Er is meerdere keren gelegenheid om echt te gaan stappen. NB: Bij deze reis is duidelijk aantoonbaar dat deze bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. De reis kan daarom aangemerkt worden als ‘studiereis’.

REISSOM BUTTON

Reissom Louisville + rondreis: € 2.680,=.

Reisperiode 13 dagen.

Reissom Louisville (korte reisvariant): € 1.980,=.

Reisperiode 6 dagen.

  Inclusief:

 • Vlucht
 • Vervoer USA ( 12-persoons busjes)
 • Hotels op basis van 2p-kamers en Amerikaans ontbijt ( 4 keer eenvoudig, overige met warme items)
 • Excursies
 • Tickets Tractor Pull
 • Visumkosten
 • Ervaren Nederlandse reisleiding en technische vertaling 

  Exclusief:

 •  Overige maaltijden
 • Annulerings- en reisverzekering
Het schema is onder voorbehoud van beschikbaarheid van de te bezoeken teams.

Interesse button

  Heb je interesse om mee te gaan of om op de hoogte gehouden te worden van deze reis, meld je dan nu vast aan! Je ontvangt dan uitgebreide reisinformatie.

  • Een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
  • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 16:30 uur – woensdags gesloten : 0571 – 270415
     Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

   Button aanmelden

   U kunt zich opgeven voor deze reis via de website van Trekkerskieken.nl of door een email te sturen aan Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . U ontvangt dan een opgaveformulier, die u kunt invullen en terugsturen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van deelname.

   DOWNLOAD HIER HET OPGAVEFORMULIER

   Heb je nog vragen over het Reis programma?

   Neem dan contact op met: Trekkerskieken.nl Tel 0571-270415 of mail naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

    

   Trekkerskieken.nl

          Reizen voor tractorfans!

    

   Deze reis wordt georganiseerd door Trekkerskieken.nl. Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM Wilp - www.trekkerskieken.nl.
   Bel voor meer informatie Anne-Marie Koetsruiter - tel: 06-1195 5999 of Jan Albert Haveman – tel: +45 2883 6999

    

   Al meer dan 60 tractor pulling en agrarisch reizen - sinds 1994