of1

of2

of3

of4

of5

 

 

 

REISSOM

oogst & Fabrieken USA 

 

 

INTERESSE

U kunt zich als geïnteresseerde voor deze reis opgeven door: 

Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. 

 

Op aanvraag sturen wij u graag een uitgebreid reisprogramma, waarin de reis van dag tot dag beschreven staat.

 

 

 

AANMELDEN

Om u aan te melden als deelnemer van de reis naar de USA, hebben wij een ingevuld en ondertekend opgaveformulier, een geldig kopie van uw paspoort en een (aan)betaling van de reissom van u nodig. Als wij het ingevulde opgaveformulier en de betaling hebben ontvangen, is uw deelname definitief. Ter bevestiging sturen wij u een factuur. Het restant van de reissom dient u uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen.

Opgaveformulier:

Kopie legitimatiebewijs: 

 • Omdat we de landsgrens overgaan, ontvangen wij graag een kopie van uw legitimatiebewijs. In de USA kunt u zich legitimeren met een paspoort. Deze legitimatie dient geldig te zijn t/m de laatste reisdag. 
 • Bij opgave mag dit een verlopen paspoort. In dat geval ontvangen wij uiterlijk 1 maand voor vertrek een kopie van het vernieuwde legitimatiebewijs.

(Aan)betaling van de reissom:

 • Maak de eerste betaling van € 800,= over op bankrekening: NL 17 RABO 0212 1281 59 (BIC: ) t.n.v. D.J. Meijer onder vermelding van Oogst & Fabrieken 2018.

 

 

OVERIGEINFO

 • Voor deze reis geldt een maximum van 20 deelnemers. 
 • Trekkerskieken.nl was in 2017 al voor de 50ste keer met een groep op reis in de USA! 
 • Bij deelname stellen wij een reisverzekering verplicht. Deze kunnen wij desgewenst voor u afsluiten. 
 • Vier weken voor vertrek is er een kennismakingsbijeenkomst voor alle reisgenoten. U ontvangt dan ook een uitgebreide informatiemap ter voorbereiding op de reis. 
 • Na afloop van de reis stellen wij u kosteloos enkele groepsfoto’s per email ter beschikking.
 • Trekkerskieken organiseert na afloop van deze reis een reünie. 
 • Deze reis is onder voorbehoud van wijzigingen. Klik hier als u meer wilt weten over onze manier van reizen en de algemene voorwaarden. 
 • Bekijk ook onze Reisverslagen van eerdere reizen en volg onze ervaringen op Facebook
 • Abonneer u op onze Nieuwsbrief. Dan ontvangt u elke 2 weken het laatste nieuws over onze reizen en een leuke fotopresentatie van 1 specifieke reis.

 

DOWNLOAD

Download hier het reisprogramma

Download hier het opgaveformulier

 

dunnebalk

Kijk ook eens op www.tractor-shop.nl : Dick & Anne-Marie nemen tijdens hun reizen naar Amerika, Canada en Australië altijd veel unieke artikelen mee, die ze verkopen in hun stand op evenementen en via de webshop www.tractor-shop.nl. Bijvoorbeeld bijzondere caps, sweaters, t-shirts t/m babysokjes met John Deere opdruk.

dunnebalk

image[10][4][2]In de laatste 7 jaren (2011 T/M 2017) organiseerde Trekkerskieken reizen voor diverse opdrachtgevers, zoals Agrapower, OTMV Texel, LCN, De Lange Slag, HMT en de Hurricane supporters club. Uiteraard organiseren wij ook graag uw club reis, lezersreis of klantenreis tot in de puntjes. Bel ons gerust: 0571-270415/06-11955999.

dunnebalk