fps1

fps2

fps3

http://www.trekkerskieken.nl/media/Administrator/Windows-Live-Writer_1f30b27d3537_BA3C_REISSOM_2.jpg

reissom

INTERESSE

U kunt zich als geïnteresseerde voor deze reis opgeven door:

 • Een email te sturen aan: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
 • Ons te bellen op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 – 16.30 uur: 0571 - 270 415 (m.u.v. woensdag).
 • Te bellen met de reisleider van de reis, Dick Meijer 06-2060 8032

Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

 

AANMELDEN

Om u aan te melden als deelnemer van de Farm Progress Show reis naar de USA, ontvangen wij graag een ingevuld en ondertekend opgaveforumlier, een kopie van uw geldige paspoort en de reissom. Als wij het ingevulde opgaveformulier en de betaling hebben ontvangen, is uw deelname definitief.
Ter bevestiging sturen wij u een factuur.

Opgaveformulier:

 • Kunt u hier downloaden.
 • Per email ontvangen: stuur ons een email: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
 • Per post ontvangen: bel ons op tel.nr. 0571-270415 (ma, di, do, vr), dan sturen wij u het formulier graag toe.
  Ons retouradres: Trekkerskieken.nl - Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM Wilp.

 

Kopie legitimatiebewijs:


Omdat we de landsgrens overgaan, ontvangen wij graag een kopie van uw legitimatiebewijs. In de USA kunt u zich legitimeren met een paspoort. Deze legitimatie dient geldig te zijn t/m de laatste reisdag.
Bij opgave mag dit een verlopen paspoort zijn. In dat geval ontvangen wij uiterlijk 1 maand voor vertrek een kopie van het vernieuwde legitimatiebewijs.

 

Betaling van de reissom:

 • Maak de reissom over te maken op bankrekening: NL 50 RABO 0138 0873 85 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Trekkerskieken onder vermelding van Farm Progress Show 2017.

 

OVERIGEINFO_thumb2_thumb_thumb

 

 • Bij deelname stellen wij een reisverzekering verplicht. Deze kunnen wij desgewenst voor u afsluiten.
 • Vier weken voor vertrek is er een kennismakingsbijeenkomst voor alle reisgenoten. U ontvangt dan ook een uitgebreide informatiemap ter voorbereiding op de reis.
 • Verlenging van de reis is mogelijk.
 • Na afloop van de reis stellen wij u kosteloos enkele groepsfoto’s per email ter beschikking. Desgewenst kunt u deze nabestellen op formaat 20x30 à € 7,50 per stuk incl. verzendkosten.
 • Deze reis is onder voorbehoud van wijzigingen. Klik hier als u meer wilt weten over onze manier van reizen en de algemene voorwaarden.
 • Bekijk ook onze Reisverslagen van eerdere reizen en volg onze ervaringen op Facebook.
 • Abonneer u op onze Nieuwsbrief. Dan ontvangt u het laatste nieuws over onze reizen en een leuke fotopresentatie van 1 specifieke reis.

DOWNLOAD

 

 

dunnebalk

 

clip_image002Kijk ook eens op www.tractor-shop.nl : Dick & Anne-Marie nemen tijdens hun reizen naar Amerika, Canada en Australië altijd veel unieke artikelen mee, die ze verkopen in hun stand op evenementen en via de webshop www.tractor-shop.nl. Bijvoorbeeld bijzondere caps, sweaters, shirts t/m babysokjes met John Deere opdruk.

dunnebalk

clip_image002[5]In de laatste 5 jaren (2011 T/M 2015) organiseerde Trekkerskieken reizen voor diverse opdrachtgevers, zoals Agrapower, OTMV Texel, LCN, De Lange Slag, HMT en de Hurricane supporters club. Uiteraard organiseren wij ook graag uw club reis, lezersreis of klantenreis tot in de puntjes. Bel ons gerust: 0571-270415/06-11955999.

dunnebalk