web1

http://www.trekkerskieken.nl/media/Administrator/Windows-Live-Writer_1f30b27d3537_BA3C_REISSOM_2.jpg

De reissom is € 345,=. Studenten geven wij een studentenkorting van € 25,00 op de reissom.

Inclusief: vervoer in een luxe touringcar, lunch en diner op de 1ste dag, hotelovernachting op basis van een 2-pers. kamer (met gescheiden bedden)(meerprijs voor een 1-pers.kamer), ontbijt, 2 dagen entree Agritechnica, diner tijdens de terugreis op de 2de dag en ervaren reisbegeleiding. Exclusief: lunch op de 2de beursdag, reis- en annuleringsverzekering en persoonlijke uitgaven.

INTERESSE

U kunt zich als geïnteresseerde voor deze reis opgeven door:

Wij noteren u vrijblijvend als belangstellende en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

AANMELDEN

Om u aan te melden als deelnemer van de reis naar de Agritechnica in Hannover in Duitsland ontvangen wij graag een ingevuld en ondertekend opgaveforumilier, een kopie van uw geldige paspoort of ID-kaart en de reissom. Als wij het ingevulde opgaveformulier en de betaling hebben ontvangen, is uw deelname definitief.
Ter bevestiging sturen wij u een factuur.

Opgaveformulier:

Kopie legitimatiebewijs:


Omdat we de landsgrens overgaan, ontvangen wij graag een kopie van uw legitimatiebewijs. In Duitsland kunt u zich legitimeren met een paspoort en met een ID kaart. Deze legitimatie dient geldig te zijn t/m de laatste reisdag.
Bij opgave mag dit een verlopen paspoort of ID-kaart zijn. In dat geval ontvangen wij uiterlijk 1 maand voor vertrek een kopie van het vernieuwde legitimatiebewijs.

 

Betaling van de reissom:

Wij verzoeken u de reissom over te maken op bankrekening: NL 50 RABO 0138 0873 85 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Trekkerskieken onder vermelding van Agritechnica 2017.

OVERIGEINFO_thumb2_thumb_thumb

  • Bij deelname stellen wij een reisverzekering verplicht. Deze kunnen wij desgewenst voor u afsluiten.
  • Een maand voor vertrek ontvangt u van ons een Brief voor Vertrek met nadere informatie over uw reis (o.m. opstapplaatsen en vertrektijden).
  • Na afloop van de reis stellen wij u kosteloos enkele groepsfoto’s per email ter beschikking. Desgewenst kunt u deze nabestellen op formaat 20x30 à € 7,50 per stuk incl. verzendkosten.
  • Deze reis is onder voorbehoud van wijzigingen. Klik hier als u meer wilt weten over onze manier van reizen en de algemene voorwaarden.
  • Bekijk ook onze Reisverslagen van eerdere reizen en volg onze ervaringen op Facebook.
  • Abonneer u op onze Nieuwsbrief. Dan ontvangt u elke 2 weken het laatste nieuws over onze reizen en een leuke fotopresentatie van 1 specifieke reis.

DOWNLOAD

 

dunnebalk

clip_image002Kijk ook eens op www.tractor-shop.nl : Dick & Anne-Marie nemen tijdens hun reizen naar Amerika, Canada en Australië altijd veel unieke artikelen mee, die ze verkopen in hun stand op evenementen en via de webshop www.tractor-shop.nl. Bijvoorbeeld bijzondere caps, sweaters, shirts t/m babysokjes met John Deere opdruk.

dunnebalk

clip_image002[5]In de laatste 5 jaren (2011 T/M 2015) organiseerde Trekkerskieken reizen voor diverse opdrachtgevers, zoals Agrapower, OTMV Texel, LCN, De Lange Slag, HMT en de Hurricane supporters club. Uiteraard organiseren wij ook graag uw club reis, lezersreis of klantenreis tot in de puntjes. Bel ons gerust: 0571-270415/06-11955999.

dunnebalk