2-daagse lezersreis naar de Agritechnica Hannoverimage

In samenwerking met AgraPower organiseert Trekkerskieken.nl een 2-daagse lezersreis naar Agritechnica Hannover. Wellicht heeft u het al gezien, in de AgraPower verscheen de laatste paar weken een advertentie voor de 2-daagse lezersreis m.b.t. abonnee voordeel.
De reissom voor deze 2-daagse reis bedraagt €310,- per persoon en voor AgraPower abonnees €285,- per persoon. Dit is inclusief vervoer, hotel overnachting op basis van een 2-persoonskamer (met gescheiden bedden), ontbijt, 2x diner, entree AGRITECHNICA en ervaren Nederlandse reisbegeleiding.

Daarnaast plaatste www.trekkerweb.nl een redactionele item op hun website over deze lezersreis. Wilt u het item ook lezen klik dan hier. 

 image

 

 

                             2-daagse reis naar de

 

         Agritechnica Beurs

                                         in Hannover – Duitsland

                              di 12 en wo 13 november 2013

De Agritechnica is één van de meest toonaangevende beurzen op agrarisch gebied in de wereld. De belangrijkste leveranciers laten hier hun allernieuwste machines zien en in 2011 waren er 2.704 exposanten uit 47 verschillende landen. Het is dan ook een reusachtige beurs met een oppervlakte van 38.8 ha. Met 419.212 bezoekers uit 83 landen mag de Agritechnica zich met recht de grootste landbouwbeurs ter wereld noemen.

image

                                                                           Te veel om te bekijken ……

 

Dinsdag 12 november 2013:

We vertrekken bijtijds vanaf de eerste opstapplaats en rijden langs de verschillende opstapplaatsen door naar de Agritechnica Beurs in Hannover. Onderweg nemen we uiteraard wel even de tijd om koffie te drinken, maar we rijden flink door om dezelfde dag nog rond te kunnen kijken op de Agritechnica beursvloer tot de deuren sluiten om 18.00 uur. ’s Avonds gebruiken we een diner en overnachten in een 3-sterren hotel met lift en bar.

Woensdag 13 november 2013:

Na een uitgebreid ontbijt zorgen we dat we om 09.00 uur bij de Hannover Messe zijn, want dan gaan de deuren van de Agritechnica open. We kijken onze ogen uit en hebben de hele dag de tijd om de diverse stands te bezoeken. Rond 17.00 uur vertrekt de bus weer naar Nederland. Er zijn diverse opstapplaatsen: Gorinchem, Ravenstein, Wageningen, Wilp en wellicht uw suggestie, afhankelijk van de opgaven. Meldt u zich aan als belangstellende voor deze reis om actuele informatie te ontvangen.

clip_image004

Reizen met Trekkerskieken is altijd gezellig en goed verzorgd!

Tijdens de reis wordt er altijd gezorgd voor koffie en andere versnaperingen tegen vergoeding in de bus. En omdat je met mensen op stap bent, met dezelfde interesses komt er al gauw een gesprek op gang, ook als je alleen reist.

Kamerwensen, beenruimte: geef vooral aan wat je wensen zijn.

De reissom voor deze 2-daagse reis bedraagt € 310,= per persoon. Dit is inclusief vervoer, 1 hotelovernachting op basis van een 2 persoonskamer (met gescheiden bedden), toeslag 1 persoonskamer € 40,-, ontbijt, diner dag 1 en 2, lunch in de bus op de heenweg, entree voor twee dagen Agritechnica, ervaren Agritechnica reisbegeleiding. Excl. lunch op beursdag, reis- en annuleringsverzekering en persoonlijke uitgaven zoals drankjes tijdens diners. Als we met een touringcar reizen kunt u optioneel royal-class stoelen boeken, met extra beenruimte.

clip_image006

De opstapplaatsen

De deelnemers worden ’s ochtends door een bus opgehaald in Gorinchem, Ravenstein, Wageningen en Wilp of eventueel uw suggestie. Wij streven naar opstapplaatsen die binnen 1 uur te bereizen zijn, vanaf uw huisadres.

Reis informatie

Twee weken voor vertrek ontvangt u een brief met alle informatie over de definitieve opstapplaatsen en -tijden, de Agritechnica beurs en andere praktische informatie.

Aanmelden als deelnemer, download en print.

image U bent deelnemer van de reis nadat de betaling van de volledige reissom door ons is ontvangen. Hiervan ontvangt u een bevestiging.

Aanmelden voor deze reis kan op verschillende manieren:

  • Via het digitale aanmeldformulier op de website. Met het digitale opgaveformulier kunt u direct betalen met iDeal (deze link wordt binnenkort gemaakt)
  • Door het opgave formulier te printen en in te sturen.
  • Vraag het opgaveformulier per post aan door te bellen met Anne-Marie Meijer 0571-270415 / 06-11955999.
     

 

clip_image008Trekkerskieken.nl maakt uitsluitend gebruik van Touring Cars van bedrijven die aangesloten zijn bij de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf. Uw garantie voor veilig en vertrouwd vervoer. Overige reisvoorwaarden staan op www.trekkerskieken.nl . De vorm van vervoer (9-persoonsvervoer of touringcar) is afhankelijk van het aantal deelnemers. Op al onze reizen zijn onze algemene reisvoorwaarden van toepassing: zie www.trekkerskieken.nl.

 

clip_image002[5]                                  

                                     Trekkerskieken.nl   

                                               Reizen voor tractorfans!  

                                                                 Zonnenbergstraat 10 - 7384 DM WILP - (T) 0571-270415 – (M) 06-11955999 
                                                                             (E) Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken - (W) www.trekkerskieken.nl