Groepsfoto origineel, met tekst 2011-09 REISVERSLAG Great Dorset Steam Fair

Hallo allemaal, in dit verslag de groepsfoto en reakties, als aanvulling op het gastenboek.

We hebben bij de foto’s een bijschrift gemaakt. Bekijk hier de foto’s van Dorset 2011. Heb je ook nog een paar leuke kiekjes, stuur ze op en ze worden er dan bijgeplaatst.

Wil je de groepsfoto ook ontvangen? Maak dan € 7,50 over op banknummer 1380.87.385 tnv Trekkerskieken ovv Great Dorset 2011 groepsfoto. We verzamelen de namen en aan het begin van de nieuwe maand, krijg je de foto met namenoverzicht thuisgestuurd.

Groeten!

Groepsfoto origineel, met tekst

Andere reacties lees je in het gastenboek.

 

2 oktober 2011; foto en film van Nard Peeters

http://youtu.be/SIUlK0EpTMM

prachtige beelden, neem even de tijd en geniet van de Ierse muziek. Mooi gedaan Mulitnaatje. Ik heb het (pas) in november ‘11 gezien en ben weer helemaal terug in Dorset. Het fantastische weer, het veelzijdige Dorset en natuurlijk de borrelmomenten, dagelijks om 4 uur in de Folk tent. Super!

 

22 september 2011; foto´s van Jan Hidding

Zo dat waren dan een paar foto,s van mijn kant, ben bezig om een foto album, te maken van de laatste vijf ,een heel werk. Voor volgend jaar ben ik weer van de partij, [als we gezond blijven]. Alles de folders eind van het jaar klaar zijn stuur je ze maar op. Groetjes, Jan Hidding - Bellingwolde.

IMG_2162 IMG_2059 IMG_2073 IMG_2112

11 september 2011; foto’s ontvangen van Jan en Corrie Smit.

Ze gingen samen met Jos en Wil van Klooster. Op de achtergrond zie je de damp van de stoommachines, het reuzenrad, de tenten en ....De andere foto gemaakt in Londen bij de Tower Bridge.

Het parapluutje is een klein verhaal. Met zo’n groep is het fijn te weten waar ‘ze’ loopt. Het regent hier dus echt niet, maar nu weten we wel waar ‘ze’ is.

DSC08490 DSCN0773 

maandag 05 september 2011 ; filmpje van Joost

Annette Rooke collage steamfair 2011

Een filmpje gemaakt door buschauffeur Joost. Te vinden onder You Tube : GDSF 2011.Yoast . Of klik op de onderstaande link.

http://youtu.be/2qtGVfDTbiA

 

zondag 4 september 2011; collage van Annette

Hallo Dick en Annemarie,

We vonden het geweldig alle dagen genoten.

Hierbij een kleine collage.

Groetjes Leo en Annette

(collage gemaakt door Annette Rooke)