Reisverslag Oldtimer tractoren en miniaturen in Spalding, 1
-4 april 2011.

Om direct te ermee te beginnen, de boottocht is goed verlopen. Geen deining die ons/mij ziek heeft gemaakt. Wel was de nacht zo om. Te laat naar bed en al om 5 uur eruit. De meesten hadden de boegschroef wel gevoeld – trillen van je bed. Op zaterdag hebben we echt heel mooie momenten beleefd.

Het bezoek aan Roger Desborough was echt geweldig. Paul Rackham liet ons alleen in zijn enorme schuur vol met trekkers. ‘s Avonds stappen in het enorme uitgaansleven van onze overnachtingsplaats. Zondag de beurs was een topper. Geweldig in veel opzichten. De deelnemers vonden het zo enorm aangenaam dat het niet zo druk was als in Zwolle, en gemoedelijker en zoveel bijzondere modellen. ‘s Middags nog naar een kijkmiddag geweest waar op maandag zo’n 500 tractoren werden geveild. Maandag zijn we terug gevaren. Heerlijk in de zon gezeten op het dek.

 2011-04 4.5 kg Toblerone

 

Foto’s: https://picasaweb.google.com/Trekkerskieken/201104TrekkerskiekenInSpalding#

Film 1; Caterpillar Sixty wordt voor de 1e keer gestart. In april 2011 zijn we op bezoek bij Roger E. Desborough en zien een prachtig gerestaureerde Caterpillar Sixty gestart worden. Kijk voor het reisverslag, meer foto’s en filmpjes op de website www.trekkerskieken.nl.

 

 

Film 2; Caterpillar Sixty maakt zijn eerste meters bij nieuwe eigenaar. In april 2011 zijn we op bezoek bij Roger E. Desborough en zien een prachtig gerestaureerde Caterpillar Sixty zijn eerste meters rijden bij de nieuwe eigenaar over het erf. Kijk voor het reisverslag, meer foto’s en filmpjes op de website www.trekkerskieken.nl.

 

In het nummer van de Agritoy – mei 2011 werd uitgebreid aandacht besteed aan de miniaturenreis naar

Spalding in Engeland.

We zijn blij met dit mooie verslag in de het clubblad van de Landbouwminiaturen Club Nederland. Het staat er uitgebreid in met heel veel foto’s. En niet alleen wat we er zagen, maar ook iets over de deelnemers met wie we waren.

Wil je meer weten over de Landbouwminiaturen Club Nederland? Klik dan op deze link : www.agritoy.nl

 

 2011-05.23 Scan reisverslag Spalding 1

2011-05.23 Scan reisverslag Spalding 2

 

2011-05.23 Scan reisverslag Spalding 3

 

2011-05.23 Scan reisverslag Spalding 4

 2011-05.23 Scan reisverslag Spalding 5

 2011-05.23 Scan reisverslag Spalding 6

 

Wil je meer weten over de Landbouw Miniaturen Club Nederland? Klik dan op deze link : www.agritoy.nl