Trekkerskieken met OTMV Texel (19)2011-03 Trekkerskieken met OTMV Texel

De 3-daagse reis met de OTMV Texel zit er alweer op. Afgelopen donderdag vertrokken vanuit Den Helder naar de Claas fabrieken. Den Helder is echt het uiterste hoekje Noord-Holland waar je met de auto nog kan komen. Het was daarom een flinke rit op weg naar Sinsheim waar we op de 2e dag naar het Techniek Museum zijn geweest. Deze omgeving gaan we zeker vaker terugkomen. Er is hier zoveel te zien en te doen voor trekkerskiekers. Ook deze dag werd ‘s avonds gezellig in de hotelbar afgesloten. De derde dag bezochten we Pauenhof. Hier staan meer dan 350 tractoren en van heel bijzondere makelij. We aten er een schnitzel en daarna op weg naar de boot.

Reisverslag van voorzitter OTMV Texel - Pieter Jan Kampstra, zie website www.otmv-texel.nl en kijk onder nieuws of klik op deze link.

 

Foto’s van van de reis met de OTMV-Texel kijk HIER

Foto’s gemaakt door Gerard Schoon kijk HIER

Enorm leuk om op deze manier om de mensen van Texel te leren kennen. Van velen kreeg ik de uitnodiging naar Texel te komen en de tractoren van de deelnemers te komen bekijken. Dat ga ik zeker doen!

In de Pionier van mei 2011 staat het artikel over de reis met de OTMV afd. Texel naar Claas, Sinsheim en Pauenhof in Duitsland.

Wil je meer weten over de Oude Tractoren en Motoren Vereniging? Klik dan op deze link www.otmv.nl. Daar tref je ook de links naar de verschillende afdelingen.

Pionier Mei 2011-Reis OTMV Texel p1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pionier Mei 2011-Reis OTMV Texel p2