OP VAKANTIE MET TREKKERSKIEKEN

Ga je ook mee Trekkerskieken in 2019 en 2020 ?

Trekkerskieken.nl organiseert reizen voor iedereen die geïnteresseerd is in tractoren en tractorpulling events. Wij organiseren diverse reizen naar
fabrikanten, dealers, sloperijen, verzamelaars, beurzen en evenementen. Ben  je een oldtimer liefhebber, gek op stoommachines of een verzamelaar van miniaturen? Dan moet je zeker een keer met ons mee!Tevens organiseren wij diverse internationale reizen rond het thema "trekker". Zo waren we in het              verleden al vele malen in de USA, Australië, Canada, Brazilië en vele andere vakantie bestemmingen binnen en buiten Europa. Tijdens deze reizen krijg je uitgebreide technische uitleg tijdens alle excursies, waarbij je oren en ogen tekort komt. Reizen van Trekkerskieken.nl zijn (deels) fiscaal aftrekbaar als studiereis, als aantoonbaar is dat de kennis die je opdoet tijdens de reis, bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. Vraag je boekhouder of accountant vooral naar deze mogelijkheden. En als we dan toch op reis zijn, bekijken we ook allerlei authentieke en toeristisch bijzondere plekken.

En… uiteraard slaan we het uitgaansleven niet over!

Graat tot ziens! Anne-Marie Koetsruiter en Dick Meijer                                                                               Volg jij ons al op Facebook??

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019

                                          

Reisverslag

HMT Reis

Tsjechië 2019

 15580698156872255180406737782503-1

Reisverslag

Amazone – Krone

Duitsland 2019Amazone

PosterReisverslagGDSF

 

Poster_Oogst_&_Fabrieken_2019[1] poster website 2019-11 Poster Groningen klein
2020   Poster Gordyville web klein

Poster web klein Louisville 2020

Poster web klein DK Louisville 2020 

 

 

Poster-5-regels-IJsland-2020 klein web

2020PosterFabrTourwebklein

Poster web klein

Trekkerweb logo

Poster-Ca-web klein 2020

2020posterBG

PosterGDSFkl

 2021 

Poster HMT USA klein web

 

PosterBraziliëwebklein

tractorshop

  

bannerkopie

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Als u zich via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken opgeeft als belangstellende, houden wij u op de hoogte over het reisprogramma van de door u gekozen reis.