Trekkerskieken.nl: reizen voor liefhebbers van techniek!

Trekkerskieken.nl is een professionele reisorganisatie die ooit opgericht is door Anne-Marie Koetsruiter en Dick Meijer: uw vaste reisbegeleiders. Dick Meijer is redacteur van het blad Truck & Tractor Pulling Magazine en is al in 1994 begonnen met het organiseren van reizen naar tractor-pulling events. In de loop der jaren zijn daar reizen bijgekomen naar de USA, Canada, Australië, Brazilië en vele andere bestemmingen binnen en buiten Europa. Reizen waarin bezoeken worden gebracht aan boerderijen, dealers, fabrieken, verzamelaars en grote evenementen zoals de Great Dorset Steam Fair in Engeland. 

Daar naast runt Anne-Marie www.tractorshop.nl. Tijdens de reizen van Trekkerskieken neemt zij veel bijzondere tractorspullen mee die op een stand verkocht worden op de meest uiteenlopende evenementen: een uniek assortiment met kleding en producten rond het thema ‘tractor’. Op de boerderij in Wilp is er na de reizen genoeg ontspanning. Anne-Marie schept genoegen in het houden en verzorgen van alle dieren: paarden, pony's, schapen, geiten en kippen. Als boerendochter, weer woonachtig op de boerderij van haar ouders, voelt ze zich hier als een vis in het water. In 2009 werd voor de 25ste keer een internationale reis georganiseerd. Er zijn al heel wat mensen mee geweest met Trekkerskieken. Sommigen één keer, velen meerdere keren. Er zijn zelfs deelnemers die al meer dan tien keer mee geweest zijn! Inmiddels worden er reizen georganiseerd in eigen beheer, maar ook in opdracht van grote dealers, tractor-pulling teams of verenigingen van tractor-verzamelaars zoals de HMT, De Lange Slag en de OTMV.

 

Wat maakt reizen met Trekkerskieken zo bijzonder?

Dick en Anne- MarieGewoon zijn en gewoon doen! Dat is wat je merkt als je meegaat met Trekkerskieken.nl. Trekkerskieken doet niet aan vijf sterren hotels of diners waar je dagelijks uren voor moet zitten. Het moet gewoon en goed zijn. Reizen zoals je zelf zou doen als je op reis gaat. De reisleiding laat de groep nooit alleen en ook ‘s avonds wordt er gekeken of er leuke uitgaansmogelijkheden zijn en wordt er uitgebreid kennis gemaakt met de lokale bevolking. Trekkerskieken heeft in de loop der jaren een enorme hoeveelheid bijzondere bezoekadressen verzameld. U komt dus op unieke plekken en bij verzamelaars en andere bezoekadressen waar u normaal nooit zou komen, als u alleen zou reizen. Juist dit maakt de reizen van Trekkerskieken zo bijzonder! 

De reisleiding is altijd super enthousiast en goed voorbereid. Anne-Marie laat niets aan het toeval over en Dick beschikt over veel technische kennis en verzorgt de technische vertalingen tijdens fabrieksbezoeken en excursies. Inmiddels zijn er zo veel reizen, naar zo veel verschillende bestemmingen dat ze eigenlijk nooit meer met z’n tweeën een reis begeleiden.   

Heeft u een vraag over één van de reizen? Neem gerust contact op. Het Trekkerskieken team zendt u graag vrijblijvend reisinformatie op en kan u alles vertellen over de reis van uw keuze. Bel: 0571-270415 of mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Graat tot ziens!

Dick Meijer en Anne-Marie Koetsruiter

 

2010-05 Reanimatie met AEDReanimatie met AED

Anne-Marie heeft een cursus Reanimatie met AED gevolgd. Dit betekent dat ze patiënten met een hartstilstand kan reanimeren. Als er een AED defibrillator beschikbaar is kan ze deze aanleggen en gebruiken.