Aanmelden

 

Belangstellende

Heb je belangstelling om mee te gaan. Laat dan je naam noteren als belangstellende. Wij houden je plek twee weken vrij. In die tijd kun je vrij vragen van je werk.

Je ontvangt een uitgebreide reisbeschrijving met foto's. Ook sturen we je het opgaveformulier toe. Zodra deze door ons is ontvangen én een 1e betaling is gedaan, ben je deelnemer.

 

Deelnemer

Zodra het opgaveformulier én de 1e betaling door is ontvangen sturen wij je een bevestiging dat je mee kan. Je ontvangt ongeveer 2 maanden voor vertrek een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag. Deze middag wordt ongeveer 1 maand voor vertrek gehouden.

Tijdens deze middag:
 • krijg je een informatieboekje met een uitgewerkt programma hierin o.a. een kaartje waarop aangegeven waar we naar toe gaan, een engelse woordenlijst, belangrijke telefoonnummers.
 • maak je kennis met de andere deelnemers
 • nemen we allerlei dingen door die nuttig zijn te weten bijv. samen reizen naar Schiphol, vliegtijden, gewicht bagage, gebruik adaptor, gebruiken land, etc.
 • bekijken we dvd's/video's van oude en recente tractor pulling wedstrijden in Amerika.

Reünie

Tijdens de informatiemiddag wordt een datum geprikt voor de reünie. Deze houden we altijd op een zaterdagavond en starten om 19.00 uur. Je kunt dan foto's van elkaar bijbestellen. Ook kun je dvd/video beelden bekijken van de reis die je hebt meegemaakt (als een deelnemer deze heeft gemaakt). Omdat het vaak een latertje wordt, kun je bij ons blijven slapen en krijg je 's ochtends een Amerikaans ontbijtje.

DUS; WIL JE MEE?

 1. GEEF JE OP ALS BELANGSTELLENDE
 2. WIJ HOUDEN 2 WEKEN DE PLEK VOOR JE VRIJ
 3. STUUR JE OPGAVE OP EN MAAK 1E BETALING OVER
 4. WIJ STUREN BEVESTIGING DAT JE MEE KAN
 5. ONG. 2 MAAND VOOR VERTREK : UITNODIGING INFORMATIEMIDDAG
 6. ONG. 1 MAAND VOOR VERTREK: INFORMATIEMIDDAG
 7. DAG VAN VERTREK ; WE GAAN TREKKERSKIEKEN !!
 8. ONG. EEN MAAND NA THUISKOMST : REÜNIE

De reizen zijn altijd onder voorbehoud van vertrek.